Rüyada büyük mısır görmek

Rüyada büyük mısır görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Rüyada büyük mısır gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada büyük mısır görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada mısır sapları görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada ağaçta mısır görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Rüyada süt mısır toplamak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısırı görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır hasadı görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments