Rüyada kurutulmuş mısır görmek

Rüyada kurutulmuş mısır görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş mısır gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş bamya görmek karasızlık yaşayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutma makinesi görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada ağzının kuruduğunu görmek kısmetlerinin açılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek kurutmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada halı kurutmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments