Rüyada büyük küpe takmak

Rüyada büyük küpe takmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük küpe takmak gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Rüyada büyük küpe takmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak insanlar tarafından takdir edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada küpe alıp takmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işarettir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak alın terinin karşılığını alacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil küpe takmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı küpe takmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments