Rüyada yeşil küpe takmak

Rüyada yeşil küpe takmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, küskünlüklerin oluşacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil küpe takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil küpe takmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incili küpe takmak makbul olan mallar edineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada kendine küpe takmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada gümüs küpe takmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi küpe takmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments