Rüyada büyük geniş bir ev görmek

Rüyada büyük geniş bir ev görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük geniş bir ev gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş büyük oda görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak saygın biri olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada geniş temiz ev görmek her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada geniş avlulu ev görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada geniş bir evde oturmak yeni işler yapılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments