Rüyada büyük evliya görmek

Rüyada büyük evliya görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi kayıpların olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada büyük evliya gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada büyük evliya görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek araba alınacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde evliya görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak işlerinde verimin artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya kadın görmek bir daha kopmayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya ismini duymak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine inanılır.

Rüyada evliyanın sesini duymak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments