Rüyada büyük eşek arısı görmek

Rüyada büyük eşek arısı görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kötüyse düzeleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük eşek arısı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük eşek arısı görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada eşek arısı kovalamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, eşyaların yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek arısı görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada eşek arısı öldürmek rütbenin yükseleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments