Rüyada abdest alırken uyanmak

Rüyada abdest alırken uyanmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada abdest alırken uyanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada abdest alırken uyanmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını abdest alırken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada abdest almayı unutmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulur.

Rüyada abdest almayı öğrenmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada abdest almayı görmek batıl amele, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini abdest alırken görmek imkânsızı başaracağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments