Rüyada büyük dalgalar görmek

Rüyada büyük dalgalar görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük dalgalar gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dalgalar görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada büyük dev dalga görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük dalga görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments