Rüyada baca yıkılması görmek

Rüyada baca yıkılması görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada baca yıkılması gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada baca yıkılması görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, servet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yıkılan baca görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada baca yıkıldığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada baca kurumu görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işarettir.

Rüyada baca açmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük baca görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada bacası tüten ev görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işarettir.

Rüyada baca tutuşması görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia

Merhabalar rüyada balkondan bakarken karşı evin bacasinin yikildigini gördüm bacadan kirli beyaz renginde dumanlar cikiyodu baca yıkıldıktan sonra evin çatısının her yerinden dumanlar cikiyodu ben evde oturanlara haber verin zehirlenecekler diye bağırmaya çalışıyorum boğazım kurudu düğümlendi düğümlendi yutkunamadim kimseye derdimi anlatamadım rüyam bu kadar teşekkürler

Rabia

Tesekkurler