Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak günahlarından tövbe etmeye, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada eve büyük abdest yapmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini yapmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada banyoda büyük abdest yapmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, ardından yeni bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments