Rüyada büyüden kurtulmak

Rüyada büyüden kurtulmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, önünü açacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada büyüden kurtulmak gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada büyüden kurtulmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin hemen büyüdüğünü görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada birinin büyüdüğünü görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek elindekileri de yitireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün büyüdüğünü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada işleri büyütmek umutlarını kaybedeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments