Rüyada büyücü olduğunu görmek

Rüyada büyücü olduğunu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyücü olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Rüyada büyü ve büyücü görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karnı büyümek parasının ve makamının artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek canının derdine düşeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyücü öldürmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu büyümek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, büyük borçların altında ezileceğine rivayet eder.

Rüyada büyücüye fal baktırmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyücü kadın görmek kolaylıklara kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments