Rüyada kırık burun görmek

Rüyada kırık burun görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık burun gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kırık burun görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalettir.

Rüyada buruna su çekmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada burunda siyah nokta görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin burun görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun yarası görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada burun peteği görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments