Rüyada siyah burun görmek

Rüyada siyah burun görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah burun gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada siyah burun görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada burunda siyah nokta görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burundan ip çekmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada burun kıllarını kesmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz burunlu olmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun temizlemek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada burun doktoru görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel burun görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments