Rüyada burs almak

Rüyada burs almak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Rüyada burs almak gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada burs aldığını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada bursauda olduğunu görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bursa ulu camii görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada burs almak kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burs görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Rüyada bursa görmek giderlerin artış göstereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada burs vermek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ağır günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments