Rüyada burs aldığını görmek

Rüyada burs aldığını görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sıkıntıların azalacağına, yaptığı işte sivrileceğine alamet eder.

Rüyada burs aldığını gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada burs aldığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada burs görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalettir.

Rüyada burs çıktığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada bursa ulu camii görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada bursauda olduğunu görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada bursa ulu camiyi görmek şansın açılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bursa şehrine gitmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bursa ulu cami görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, başarıların artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments