Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yaşama dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçların büyüdüğünü görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, rızkın artacağına inanılır.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments