Rüyada burnun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada burnun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, yalan söylemeye işarettir.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek büyütmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada balığın büyüdüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, böyle işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments