Rüyada altın emanet etmek

Rüyada altın emanet etmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Rüyada altın emanet etmek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada altın emanet etmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Rüyada emanet altın bilezik almak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik emanet almak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın emanet almak çok resmi görevlerde bulunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada emanet altın bilezik takmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada emanet altın görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada emanet altın almak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine emanet vermek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments