Rüyada emanet altın görmek

Rüyada emanet altın görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kendisi paralayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emanet altın gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada altın emanet almak iş hayatının düzeleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada emanet altın almak güç ve kudret sahibi olacağına, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada emanet altın bilezik takmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik emanet almak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada emanet altın görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada emanet altın bilezik almak iş için gurbete gidileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada altın emanet etmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada birini emanet etmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments