Rüyada suya sümkürmek

Rüyada suya sümkürmek şansın kaçacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, çok yorulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya sümkürmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada suya sümkürmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada peçeteye sümkürmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sümük sümkürmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan sümkürmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet eder.

Rüyada burun sümkürmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulur.

Rüyada mendile sümkürmek sevdiklerine kavuşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments