Rüyada kadın ellemek

Rüyada kadın ellemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, güvenini sarsacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ellemek gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada kadın göğsünü ellemek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadının memesini ellemek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kadın organı ellemek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, ticaretin açılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının memesini ellemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek şansının yaver gideceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına işaret eder.

Rüyada kadını ellemek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, küslerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments