Rüyada burnunda kurt görmek

Rüyada burnunda kurt görmek yükseldikçe yükseleceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, helal rızık elde edeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunda kurt gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada burnundan kurt çıkmak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunda kurt görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada burnunu kurcalamak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda halka görmek hasretliğin biteceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada burnunu sümkürmek gözyaşı döküleceğine, kurulu düzeninin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments