Rüyada burnundan kurt çıkarmak

Rüyada burnundan kurt çıkarmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, başarılarının düşeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada burnundan petek çıkarmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak çekilen hasretin biteceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada burnundan birşey çıkarmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan böcek çıkarmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments