Rüyada burnun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada burnun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçüldüğünü görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments