Rüyada buluttan düşmek

Rüyada buluttan düşmek gözünün yaşını sileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada buluttan düşmek gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Rüyada buluttan düşmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bulutu eline almak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, iyi bir patron olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutlu hava görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutların üstünde yürümek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada mor bulut görmek aydınlanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara doğru uçmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, haneden birinin ayrılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments