Rüyada mor bulut görmek

Rüyada mor bulut görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, mutluluğunun da artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mor bulut gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada mor bulut görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bulut görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada buluta yazı yazmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutun üstünde oturmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur bulutu görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı toz bulutu görmek çok büyük bir işe girileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada buluttan düşmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments