Rüyada bulutlu dağ görmek

Rüyada bulutlu dağ görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, rakiplerine yenileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bulutlu dağ gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Rüyada bulutlu dağ görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulut üzerinde yürümek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bulutlara uçmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada bulutun düştüğünü görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bulutları seyretmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üzerinde olmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments