Rüyada bulutlara uçmak

Rüyada bulutlara uçmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rahat yüzü göreceğine, gönlünce harcama yapmasına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutlara uçmak gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada bulutla uçmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara doğru uçmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine inanılır.

Rüyada bulut üstünde uçmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bulut üzerinde uçmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutlara uçmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtına bulutu görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buluta yazı yazmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments