Rüyada bulgur elemek

Rüyada bulgur elemek elinin darlık içinde kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur elemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada bulgur elemek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulur.

Rüyada şeker elemek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada toprak elediğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada altın elemek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Rüyada kömür elemek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada un elemek beklenen mirasın alınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum elemek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek elemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments