Rüyada mercimek elemek

Rüyada mercimek elemek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada mercimek elemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada mercimek elemek neşesini ve moralini kaybedeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kum elemek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın elemek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada buğday elemek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada şeker elemek huzurlu günlerin geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür elemek yeteneklerini geliştirmeye, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum elediğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada nohut elemek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments