Rüyada toprak elediğini görmek

Rüyada toprak elediğini görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kendisini işine vereceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalettir.

Rüyada toprak elediğini gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada toprak elemek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada toprak elediğini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada ekin elemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür elemek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada kum elemek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut elemek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur elemek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın elemek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments