Rüyada un elemek

Rüyada un elemek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, mal ve para biriktireceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendini bunu başaracağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada un elemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada un elemek işlerinde aksama olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak elediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur elemek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak elemek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum elemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ekin elemek kişinin rahat bir nefes alacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada mercimek elemek mülk sahibi olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kum elediğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments