Rüyada bulaşık eldiveni görmek

Rüyada bulaşık eldiveni görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, can bulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık eldiveni gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Rüyada bulaşık eldiveni görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eldiven kaybetmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada atkı eldiven görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil eldiven görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tek eldiven giymek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret eder.

Rüyada eldiven takmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı eldiven görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kına eldiveni takmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments