Rüyada tek eldiven giymek

Rüyada tek eldiven giymek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada tek eldiven giymek gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada tek eldiven giymek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek eldiven görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil eldiven giymek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven giymek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz eldiven giymek büyük hatalar yapacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada siyah deri eldiven giymek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments