Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments