Rüyada bulanık suya düşmek

Rüyada bulanık suya düşmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işarettir.

Rüyada bulanık suya düşmek gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suya düşmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye düşmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada bulanık göle düşmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık nehre düşmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Rüyada bulanık denize düşmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments