Rüyada buğdayın biçildiğini görmek

Rüyada buğdayın biçildiğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayırlı haberlere, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulur.

Rüyada buğdayın biçildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Rüyada çuvalla buğday taşımak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday avuçlamak borçlarının çoğalacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulur.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Rüyada buğdaya basmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Rüyada buğday çaldırmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına alamet eder.

Rüyada tencerede buğday görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments