Rüyada buğday ve nohut görmek

Rüyada buğday ve nohut görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Rüyada buğday ve nohut gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada nohut ve buğday görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada buğday ve nohut görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut buğday görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Rüyada buğday nohut görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş nohut görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada nohut leblebi görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna işarettir.

Rüyada nohut kusmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments