Rüyada yeşil nohut yediğini görmek

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, neşesinin de yerine geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek deşarj olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada taze nohut yediğini görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yemek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut toplamak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut almak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments