Rüyada buğday deposu görmek

Rüyada buğday deposu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada buğday deposu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada buğday deposu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada su dolu depo görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada un deposu görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada boş depo görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada depo temizlemek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada mazot deposu görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kömür deposu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada su deposuna düşmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments