Rüyada su deposuna düşmek

Rüyada su deposuna düşmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su deposuna düşmek gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada su deposuna düşmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada su deposu yapmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada su dolu depo görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada su deposu görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada depoya su doldurmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada un deposu görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada buğday deposu görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada gıda deposu görmek ilerleyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments