Rüyada boş depo görmek

Rüyada boş depo görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş depo gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada boş depo görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada un deposu görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada silah deposu görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada benzin deposu görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada su deposu yapmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Rüyada depo temizlemek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada depo görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada yiyecek deposu görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments