Rüyada bozuk yiyecek yemek

Rüyada bozuk yiyecek yemek işlerinin azalacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada bozuk yiyecek yemek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada bozuk yiyecek yemek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk yiyecek görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada bozuk yiyecekler görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek yemek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, isteklerinin erteleneceğine delalet eder.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek tüm isteklerine kavuşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments