Rüyada yiyecek yemek

Rüyada yiyecek yemek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, kredi çekileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek yemek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek yüksek diploma alacağına, güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek yemek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk yiyecek yemek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalettir.

Rüyada yiyecek dağıtmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata yiyecek vermek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments