Rüyada altın çakmak

Rüyada altın çakmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, canla başla çalışacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada altın çakmak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada altın çakmak görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada altın çakmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa demir çakmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sarı çakmak görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak yaktığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Rüyada ölüden çakmak almak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada çakmak çaktığını görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments