Rüyada bozuk para kaybettiğini görmek

Rüyada bozuk para kaybettiğini görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para kaybettiğini gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk para kaybettiğini görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada bozuk para fırlatmak ferahlayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk demir para görmek etrafına güzel insanların dolacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulur.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantada bozuk para bulmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada bozuk para kusmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasından bozuk para almak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments