Rüyada boyundan iğne vurulmak

Rüyada boyundan iğne vurulmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Rüyada boyundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Rüyada boyundan iğne vurulmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyundan vurulmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, rızıksız kalacağına delalet eder.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına inanılır.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak yolunun hep açık olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada ağzından iğne vurulmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede iğne vurulmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayten erkol

Pazarda gezerken ayağımın cicek şeklinde şiştiğini fark ediyorum 3 yerden büyümeye devam ediyor yaprakli bir yere giriyorum bir bayan doktor var özel ben parayı düşünüyorum param yok eşimi arasam mı doktor geliyor telaşlı seni acil anjiyo yapacağız diyor sedyeye yatırıyorlar beni ben ağlıyorum olmam korkuyorum sedyenin uzerinde giderken ayağımda olan mavi terliklerden biri düşüyor yere bir erkek çocuğu var orda 8 9 yaşlarında getirmesini söylüyorum beni ameliyat haneye sokuyorlar tekerlekli sandalyeye oturturacaklar ben ayakta duramayorum başım dönüyor doktor eşini çağırmış elinde bir igne var boynumdan iğneyi vuruyor acıyla uyandım.yorum icin şimdiden tşk.