Rüyada bacaktan iğne vurulmak

Rüyada bacaktan iğne vurulmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek yaralarına da merhem olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada bacağına iğne vurulmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Rüyada sırtından iğne vurulmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karından iğne vurulmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments